Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е на мнение, че дори отборът да не се класира за Шампионската лига през следващия сезон, това няма да попречи на лятната селекция на отбора. 

"Може да бъдем в ШЛ през следващия сезон, а може и да не бъдем. Бихте се изненадали колко много агенти се свързаха с нас, за да ни кажат, че техните клиенти с удоволствие биха били част от Манчестър Юнайтед в бъдеще. Това е така, защото те знаят какъв е потенциалът тук.

Знаят, че в крайна сметка ще се върнем към добрите си моменти. Да, сега сме в труден период. Имахме няколко сезона, в които не покрихме стандартите, които се очакват.

Аз ще имам финалната дума дали някой играч да дойде, или не. Имаме редовни срещи по този въпрос. Предполага се, че трябва да привлечем към 250 играчи, ако четем всичко, което пишете за футболисти, които трябва да привлечем. 

Не вкарваме достатъчно голове, но това се случва. Когато дойдох, ние бяхме много ефективни в предни позиции, а Де Хеа бе невероятен от другата страна. Сега това се промени до известна степен", коментира норвежецът.

Манчестър Юнайтед е готов да плаща половината заплата на Алексис, за да се отърве от него

Манчестър Юнайтед е готов да плаща половината заплата на Алексис, за да се отърве от него

Чилиецът взима по 26 млн. лири годишно