Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер сподели, че е доволен от развитието на отбора през този сезон. Норвежецът е на мнение, че "червените дяволи" са третият най-добър тим във Висшата лига. 

"Би било много хубаво да завършим трети. Знам, че след октомври, след паузата за национални отбори тогава, сме на трето място по точки. Разбира се, искаме да сме сред елита на Европа и да играем в Шампионската лига. На там сме се запътили с този отбор. Трябва да продължим да се развиваме и да знаем, че това е само една стъпка по пътя", заяви Солскяер.

"Надявахме се последния кръг от сезона да сме в позиция да имаме нужда от победа над Лестър, за да ги изпреварим. Мисля, че казах това още през януари. Това беше целта и сега сме тук. Чувстваме се добре преди този мач. Трябваше да настигнем някои отбори като точки и голове и момчетата направиха това, което се изискваше.

В еднаква позиция сме с другите отбори, усещайки ефекта на дългия сезон, но сме готови. Доказахме през последните седмици, че сме един от отборите, който е в най-добра физическа форма", каза още норвежецът.

Манчестър Юнайтед се включва в битката за Ян Облак

Манчестър Юнайтед се включва в битката за Ян Облак

"Червените дяволи" си поставиха висока цел