Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер обяви, че е доволен от селекцията на отбора до този момент. Норвежецът потвърди, че "червените дяволи" работят върху поне два входящи трансфера. 

До момента английският клуб се подсили с Даниел Джеймс и Аарън Уан-Бисака. Твърди се, че Юнайтед се интересува още от Бруно Фернандеш, Хари Магуайър и Шон Лонгстаф.

"Справихме се добре на пазара. Все още работим върху един-два случая. Вероятно ще има още сделки, но сме щастливи и с това, което направихме досега. Нуждаем се от играчи, които са гладни и са в началото на техните кариери. 

Не очакваме да накарат света да избухне от първия си ден, но те имат специален талант. Трябва да бъдат себе си и да покажат, че искат да вземат мястото на някого. Това ще държи във форма и останалите. Удоволствие е да се види как тренира Даниел Джеймс.

Двата топ отбора през миналия сезон бяха изключително постоянни. Трябва да се опитаме да бъдем на тяхното ниво. Предсезонната подготовка поставя основите", заяви Солсякер преди заминаването на отбора за Австралия.

Манчестър Юнайтед изпреварва конкуренцията за Милинкович-Савич

Манчестър Юнайтед изпреварва конкуренцията за Милинкович-Савич

"Червените дяволи" вече преговарят с Лацио