Кристиано Роналдо бе засипан от критики след загубата на Португалия с 0:1 от Испания, която лиши "мореплавателите" от място във финалната четворка на Лигата на нациите. Нападателят на Манчестър Юнайтед изигра слаб мач срещу "Ла Фурия Роха", преди който медиите в Португалия призоваваха той да седне на скамейката.

Бившият национал на Италия Антонио Касано коментира ситуацията с 37-годишният Роналдо, заявявайки: "Човек като Кристиано трябва да обича себе си: ако не можеш да издържиш повече, трябва да спреш. Това е правило във всички спортове. Пенсиоринай се, това е!".

"Голямата уста" Касано се заяде с Лукаку

"Голямата уста" Касано се заяде с Лукаку

Нямало да гледа мачове на Барса

Касано също вярва, че някой като него, с толкова много титли, трябва да знае кога да си тръгне: "Той спечели всичко, той беше феномен, спечели много пари и сега не е титуляр в Манчестър Юнайтед".

Бившият нападател на Милан, Интер, Рома и Реал (Мадрид) направи и сравнение между Роналдо и Лионел Меси: "Меси е като Марадона и, когато говорим за жертви, трябва да запомните, че Лео напусна Аржентина на 14-годишна възраст, преодолявайки много физически проблеми. Той прекара четири години сам в Барселона и това са жертви".