Временният мениджър на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник смята, че към момента няма смисъл да се говори за евентуалните шансове на отбора да се класира за Шампионската лига.

"Имаме да изиграем четири мача до края, като следващите два са на "Олд Трафорд". Трябва да се опитаме да спечелим колкото е възможно повече точки и да спечелим възможно най-много мачове. За да го направим, трябва да бъдем на най-доброто си ниво. Челси е добър отбор, но знаем, че ако играем добре, можем да победим.

Не мисля, че в момента има смисъл да спекулираме за Шампионската лига. Трябва да бъдем реалисти. Дори да спечелим четирите си оставащи мача, класирането ни не е в нашите ръце. Единственото, което е в нашите ръце, е нивото ни на представяме. Важно е да завършим този сезон по най-добрия начин.

Трябва да се представим добре. Затова ни се плаща. Играчите вече знаят кой ще бъде мениджър на отбора и трябва да покажат през 75 000 зрители, че можем да победим Челси.

Разбира се, би било по-добре да играем в Шампионската лига през следващия сезон, но това засяга и други клубове. Подновяването на договора на Бруно Фернандеш показва, че това все още това е атрактивен и изключително интересен клуб.

Надявам се да помогна на Ерик тен Хаг да промени целия подход, за да може Ман Юнайтед отново да бъде топ клуб.

Фред все още не е готов. Той тренира вчера, но след това ми каза, че не се чувства на 100%. Хари Магуайър също не е на разположение. Той има болки в коляното. Не е нещо сериозно, но не е тренирал нито вчера, нито днес. Единсон ще поднови тренировки в петък. Джейдън е болен и не е тренирал", каза Рангник.

Манчестър Юнайтед ще се пробва да привлече Николо Дзаниоло през лятото

Манчестър Юнайтед ще се пробва да привлече Николо Дзаниоло през лятото

Ерик тен Хаг настоява да има в състава си 22-годишния италианец