Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяер заяви, че Кристиано Роналдо не оказва негативно влияние върху състава му. Специалистът говори преди съботното дерби с Манчестър Сити в английската Висша лига.

"Кристиано е един от най-добрите в света. Неговият принос до този момент е огромен. Той вкарва голове, работи за отбора си и е голям професионалист. Как може хората да казват, че влияе негативно, определено не мога да разбера. Много се радостни от факта, че стартира толкова силно.

Вече преодоляхме загубата от Ливърпул. Разбира се, този мач ще остане в историята, но беше последван от добра седмица за нас. Постигнахме добри резултати далеч от дома. Трябва да излезем срещу Манчестър Сити с ясното съзнание, че можем да направим добри неща. Местно дерби е и всички знаят какъв е залогът.

Не съм тук, за да говоря какво съм постигнал. Уважавам Пеп и постиженията му. Имаме няколко добри резултата срещу неговите отбори. Да се надяваме, че това ще продължи, но нищо нямма да дойде само, а ние ще трябва да го извоюваме", каза Солскяер.

Единсон Кавани не е повикан в националния отбор на Уругвай

Единсон Кавани не е повикан в националния отбор на Уругвай

Футболистът не беше включен в групата по "медицински причини"