Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер поднесе извиненията си на феновете на тима за загубата на "червените дяволи" от Евертън с 0:4.

Ето какво каза норвежецът:

"Днес Евертън ни би по всички параграфи. Може би единственото нещо, с което "победихме" Евертън, бе фантастичната подкрепа, която имахме. Бих искал да се извиня за представянето ни.

Снимка 419400

Източник: Twitter

Бяхме фантастични в големи периоди от мача, това е първенство, в което трудно се класираш в Топ 4, да не говорим да го спечелиш. Знаем, че това е голяма задача и ние работим, за да я свършим. Трябва да я свършим заедно. Трябва да започнем от някъде и ще дадем всичко от себе си в оставащите четири мача - идват огромни двубои със Сити и Челси на "Олд Трафорд". Това е мястото, където получаваме най-страхотната подкрепа на света.

Можем да променим ситуацията. Футболът е като живота. Нещата се променят бързо. Трябва да променим нещата от лошо към по-добро. Всеки тук може да каже с ръка на сърцето си, че представянето ни не бе достатъчно добро - не прилята на тим като Манчестър Юнайтед. Ние знаем това и се извиняваме на феновете", каза Солскяер.

Евертън победи Манчестър Юнайтед с 4:0!

"Карамелите" стопиха лагерите на Юнайтед, четири безответни гола във вратата на "червените дяволи"!

Трета загуба в последните 5 мача в Англия за Солскяер и компания