Кристиано Роналдо сензационно се завърна в Манчестър Юнайтед в края на летния трансферен прозорец. Той прекара шест години на "Олд Трафорд" преди да бъде продаден на Реал (Мадрид) през лятото на 2009 година.

"Толкова много се радвам, че се завърнах. Никога не съм мислил, че ще се случи отново, но сега съм много горд и развълнуван, очаквам с нетърпение да започна по най-добрия начин. Семейството ми е щастливо, децата, всички са много щастливи. Имаме добри спомени, но това е нов момент, ново поколение и аз съм тук, за да печеля трофеи. Това е причината да съм тук - за да печеля. Не съм дошъл на ваканция. Предният път бе добре, спечелихме важни неща и носих фланелката много години, но съм тук, за да печелим отново. Способен съм, както аз, така и моите съотборници.

Това е отличен шанс за мен, за феновете, както и за клуба да направим крачка напред. Смятам, че можем да постигнем нещо голямо в следващите 3-4 години. Хората говорят за моята възраст, но трябва да знаят, че аз съм различен от останалите. Показвам го година след година и този сезон няма с нищо да е по-различен. Разбира се, ще бъде нервен в събота, но сега съм много по-зрял, имам много повече опит. Ще съм готов и ще натискам Оле (Гунар Солскяер) да съм титуляр," заяви Роналдо.

Бербатов: Роналдо дава шанс на Юнайтед за титлата

Бербатов: Роналдо дава шанс на Юнайтед за титлата

Българинът коментира трансфера