Новият временен мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник постигна втора поредна победа с 1:0 във Висшата лига. Германецът е първият наставник на "червените дяволи" от 118 години, който печели първите си два мача в шампионата без допуснат гол.

Роналдо смълча смели "канарчета" на "Кероу Роуд", Юнайтед с нов успех при Рангник

Роналдо смълча смели "канарчета" на "Кероу Роуд", Юнайтед с нов успех при Рангник

"Червените дяволи" спечелиха с 1:0 с гол от дузпа

"Мачът беше интензивен и изискваше много физически сили. Разполагаме с доста технични футболисти, но те не всеки път ще имат необходимите пространства, за да демонстрират качествата си. Затова е важно да се залага и на физиката. Трябва да повишим динамиката в играта си. Важното е, че взехме 3 точки и отново не допуснахме гол, но има какво да подобряваме. Казах на Дийн Смит, че Норич не играе като отбор от дъното на таблицата. В края Давид Де Хеа ни спечели мача", коментира Рангник.

"Важна победа, но ако трябва да сме честни, можехме да играем и по-добре. В последните 15 минути лесно губехме топката. Аз се чувствах добре и бях съсредоточен. Знаех, че ще трябва да направя няколко спасявания и помогнах на отбора си. Уверен съм и разчитам на опита си. При Рангник се защитаваме по-добре, въпреки че днес имаше немалко положения пред вратата ни", сподели Де Хеа.