Неловкото ръкостискане между Кристиано Роналдо и Бруно Фернандеш е просто шега между съотборниците в националния отбор на Португалия и в Манчестър Юнайтед, каза португалският полузащитник Жоао Марио.

Хладното отношение между двамата в понеделник беше уловено от камера и стана хит в социалните медии, предизвиквайки подозрения за разваляне на връзката между двамата след експлозивното интервю на Роналдо за TalkTV, в което той каза, че се чувства "предаден" от Юнайтед.

Във видеото се вижда как Фернандес докосва ръката на Роналдо, докато минава покрай него в съблекалнята, след което двамата стискат ръце, но само за кратко и доста хладно.

"Бях там и видях всичко. Беше забавен момент, който беше погрешно изтълкуван отвън", каза със смях Жоао Марио на пресконференция в Лисабон днес.

Напрежение и в лагера на Португалия: Леденият поздрав между Бруно Фернандеш и Роналдо (ВИДЕО)

Напрежение и в лагера на Португалия: Леденият поздрав между Бруно Фернандеш и Роналдо (ВИДЕО)

Напрежението между Кристиано Роналдо и Манчестър Юнайтед се пренесе и в съблекалнята на португалския национален отбор

"Това беше шега между тях, защото Бруно закъсня. Беше един от последните пристигнали и Кристиано Роналдо го попита дали е дошъл с лодка. Разбирам, че израженията могат да се тълкуват по много начини, но това беше шега между тях. Имат страхотни отношения, защото играят заедно, вчера ги наблюдавах цял ден. Между тях няма проблем", добави Марио.

Жоао Марио не вярва, че интервюто на Роналдо ще бъде проблем в съблекалнята и че времето, което прекарва с националния отбор, е сигурно място за него.

"Няма допълнителен натиск. Всички сме свикнали да се справяме с голямото напрежение, защото играем за големи клубове. Да бъдеш на Световното първенство е мечта за мнозина и носи повече отговорност. Не вярвам, че интервюто добавя ще добави напрежение върху него или някой друг", каза португалският национал.