Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг остана доволен от равенството 1:1 с Челси. "Червените дяволи" се домогнаха до точката дълбоко в добавеното време с попадние на Каземиро. Наставникът отличи бразилеца, но засипа с похвали целия си отбор за себераздаването и за това, че се бори докрай.

"Заради това привлякохме Каземиро. Знаем на какво е способен. Той се е доказал в Испания, в Шампионската лига, на най-високо ниво и сега продължава да го прави и в Премиър лийг. Ясно е, че тук първенството е различно и му трябваше кратък период на адаптация, но от мач на мач се вижда как израства и се превръща във важна фигура за отбора. Той внася спокойствие, организация, а освен това бележи и голове. Изключително полезен е за нас", заяви нидерландецът.

"На този етап от сезона съм много щастлив от тази точка заради това, че се борихме докрай за нея. Направихме същото и миналата седмица срещу Омония, за да вземем победата. Днес отново не се предадохме, въпреки че изоставахме в резултата. Показахме устойчивост, а това е много важно за всеки отбор. Това е още едно качество, което Каземиро привнесе в нашия тим", завърши той.

Челси и Манчестър Юнайтед  направиха 1:1

Късна драма остави без победител голямото дерби между Челси и Манчестър Юнайтед

С голове в края