Джонатан Бенет, който е агент на звездата на Астън Вила Джак Грийлиш отрече, че неговият клиент вече е договорил трансфера си в Манчестър Юнайтед. Барнет добавя, че би било страхотно Грийлиш да играе в Шампионската лига.

"Нямаме абсолютно никакво споразумение с никого. Джак не се интересува от нищо друго, освен да се бори за това да измъкне Астън Вила от всички неприятности. От друга страна, мисля, че що се отнася до кариерата му, би било чудесно за него да играе в Шампионската лига и да развие страхотните си умения.

Не съм сигурен в коя държава или в кой отбор ще се се случи това. Но този разговор няма да се води сега, защото всичко, което той иска, е да помогне на Астън Вила", заяви Барнет.

Тази вече бирмингамци приемат именно Манчестър Юнайтед в двубой, който е от изключителна важност за двата отбора. Грийлиш и компания се борят за своето оцеляване в елита, от което в момента изостават на четири точки. "Червените дяволи" могат да се доближат на точка от четвъртото място, ако спечелят днес.

Солскяер: Не трябва да разчитаме на помощ, а сами да си вършим работата

Солскяер: Не трябва да разчитаме на помощ, а сами да си вършим работата

"Ако вземем всичките си мачове до края, сме сигурни а Топ 4"