Димитър Бербатов се вдъхнови от представянето на Оле Гунар Солскяер начело на Манчестър Юнайтед и в интервю пред "talkSPORT" се размечта, че някой ден също можеше да заеме мениджърското място при "червените дяволи".

Като футболист и аз искам да стана треньор един ден. Така че да видим как клуб от ранга на Манчестър Юнайтед дава шанс на свой бивш играч, е нещо хубаво, защото сега и аз започвам да си мисля, че мога да бъда мениджър на Юнайтед".

"Всеки бивш играч си мисли, че става за треньор, но случаят не е такъв. Ако клуб като Манчестър Юнайтед дава подобни шансове, то тогава трябва да се трудя здраво, за да мога един ден да заема подобна позиция".

"Нека изчакаме и видим как ще се развият нещата. Наслаждавам се на това, което видях в тези 6 мача. Определено се усеща, че нещо се е променило. Личи си от начина, по който играчите се движат на терена и си помагат един друг, от маниера, с който играят. Очевидно е, че Оле прави нещо, за да накара футболистите да играят с подобен стил. Естествено, помага му и Майк Фелан.

Димитър Бербатов прикани всички да гласуват за най-талантливите деца в България

Димитър Бербатов прикани всички да гласуват за най-талантливите деца в България

"Нека и тази година открием най-добрите заедно!"