Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е сигурен, че "червените дяволи" могат да се преборят за място в Топ 4 на Висшата лига под ръководството на Оле Гунар Солскяер.

"Кой би си помислил, че Оле ще спечели първите си шест мача? Това е нещо, което никой досега не бе постигал. Тази серия приближи Юнайтед на доста по-удобна дистанция от четвъртото място - на шест точки зад Челси. Могат ли да се преборят за него? Абсолютно! Но дори и да не го направят, футболът, който отборът играе при Оле, е вдъхновяващ и го поставя в силна позиция за това да бъде назначен на поста за постоянно.

Виктор Линдельоф се промени, вече напомня на Видич

Линдельоф се промени, вече напомня на Видич

Не можеш да станеш шампион, ако не успяваш да разчиташ на защитата си в най-важните мачове

Мачът с Тотнъм, особено през първото полувреме, показа, че Оле има ясна визия за това как иска отборът да играе, а това не е толкова просто. Очевидно, Юнайтед трябваше да разчита на брилянтните намеси на Давид де Хеа през второто полувреме, за да постигне победата. Все още има много работа, но положителният ефект се вижда ясно.

Майкъл Карик не спираше да дава напътствия на "Уембли", което показва, че Оле има пълно доверие на своя щаб. Сър Алекс обичаше да разчита много на своите помощници, а кой, освен Оле, може да го копира по-добре?

Прочетох спекулациите, които свързват Гарет Саутгейт с Манчестър Юнайтед, но не харесвам такива неща, които се появяват по време на сезона и ненужно разсейват отбора. А и не виждам как това ще се случи, защото Саутгейт гради много добра репутация като национален селекционер и няма никаква причина да иска да се връща на този етап в ролята на клубен мениджър", коментира Бербо пред "Bertfair".

Джузепе Роси е безкрайно благодарен на Манчестър Юнайтед

Джузепе Роси е безкрайно благодарен на Манчестър Юнайтед

"Този жест показва какво семейство е този клуб"