Бившият страж на Манчестър Юнайтед Едвин ван дер Саар прогнозира, че ако отборът не продаде Давид Де Хеа, то испанецът ще го чакат 10 много тежки месеца в тима. Именно след толкова време изтича договорът му.

Реал Мадрид иска да го привлече на всяка цена, но "Червените дяволи" се инатят, тъй като искат да вземат прекалено висока сума за него, която мадридчани не са склонни да платят. Причината - изтичащият договор на стража.

С оглед на факта, че самият вратар отказва да преподпише Луис ван Гаал го заби на пейката от началото на сезона.

"Има нещо, което се случва между Ван Гаал и Де Хеа. Страхувам се, че Давид го чакат 10 много тежки месеца на "Олд Трафорд", ако не бъде продаден", каза Ван дер Саар пред "Мирър".

"Като бивш играч на Юнайтед смятам, че е учудващо трима класни вратари като Де Хеа, Линдегард и Валдес да гледат отстрани, а същевременно да играе Ромеро, който пристигна като свободен агент и няма много игрова практика на клубно ниво през последните години".

"Споменава се името на Силесен за заместник на Де Хеа в Юнайтед, но аз като изпълнителен директор на Аякс се стремя да задържам в отбора най-добрите ни играчи", каза още той.