Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола отново заяви, че е доволен от представянето на своите играчи. Към момента "гражданите" са с равни точки с Арсенал, но с мач повече от "артилеристите". Специалистът говори пред медиите преди мача на Сити с Нотингам Форест утре.

"Доволен съм от играчите си, но искам повече от тях. Продължавам да имам чувството, че Кевин де Бройне може повече. Джак Грийлиш също може повече, макар че в последно време очевидно играе по-добре. Качествата му винаги са били налице, но сега показва повече решимост да поема рискове, трябва да продължи така.

Тези играчи могат да се справят по-добре от това. В позиция сме, за която само можех да мечтая в началото на сезона. Не съм очаквал да сме с точки преднина, след като взехме няколко поредни титли, това е невъзможно.

Очевидно в големите клубове, в които съм бил - Барселона, Байерн, Манчестър Сити - имаш повече възможности да печелиш титли, защото имаш страхотни играчи. Имам и добри помощници, които са ми помагали много и са част от тези успехи. Лидерството, естествено, е най-важно.

Имал съм играчи със страхотни характери във всеки отбор. В труден момент те правят крачка напред и не се притесняват. Дали играеш добре или не не е най-важното нещо в един дълъг сезон, особено когато се опитваш да печелиш титли. Не може всяка седмица да си на висота", каза Гуардиола.

Алън Шиърър: Въпрос на време е Халанд да подобри рекорда ми

Алън Шиърър: Въпрос на време е Халанд да подобри рекорда ми

Аз ще бъда първият, който ще му стисна ръката, споделя той