Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола за пореден път декларира, че няма никакво намерение да напусне клуба, ако санкциите, наложени от УЕФА останат в сила. Както е известно, "гражданите" бяха извадени от Шампионската лига за два сезона, но тепърва предстои да обжалват наказанието. 

"Това не е краят. Клубът счита, че наказанието е несправедливо, затова ще обжалваме и ще се надяваме то да отпадне. Изцяло се доверявам на ръководството. Обясниха ми всичко и вярвам, че не сме направили нищо нередно. 

Отборът не може да направи нищо друго, освен във всеки мач да играе максимално концентрирано. Оптимисти сме и вярваме, че справедливостта ще възтържествува и през новия сезон отново ще участваме в Шампионската лига. Ако не ме уволнят, със сигурност оставам. Самият аз искам да остана. Не говорим просто за договор, а за по-силна връзка. Казвал съм го и преди, но ще повторя - обичам Манчестър Сити и се надявам да продължа да помагам на клуба да се задържи на нивото, на което е. 

Дали ще остана, ако бъдем пратени в Лига 2? А защо не? Тук ми харесва и няма причина да искам да си тръгна. През следващия сезон ще съм начело на отбора, независимо какво ще се случи дотогава", заяви Пеп.

Манчестър Сити победи Уест Хям с 2:0 в мач от Висшата лига

Лошите новини не попречиха на Сити да се поздрави с очаквани три точки

Селекцията на Гуардиола победи Уест Хям с 2:0