Вратарят на Лудогорец - Владислав Стоянов коментира шестата поредна шампионска титла на отбора.

Мнението на стража:

ЦСКА отново не спечели срещу Лудогорец, празненствата в Разград могат да започнат

ЦСКА отново не спечели срещу Лудогорец, празненствата в Разград могат да започнат

Равенство за "червените" срещу "орлите"

"Възстановяването върви по план, всичко е нормално на този етап. Дано всичко да върви гладко, защото имах малки перипетии. Сега всичко е наред. Надявам се възможно най-скоро да се върна в игра. Не ми се коментира за срок, защото когато кажем, веднага излиза нещо. Много хора се опитват да ме отпишат. Надявам се в края на септември да се завърна на терена.

Отборът надгражда чисто игрово и го показахме през тази година, най-вече в Шампионската лига. Константното е, че отново сме шампиони. Запази се доста добра атмосфера, доста добър колектив.

Дойдоха нови футболисти, които бързо се включиха и помогнаха на отбора. Отборът надгради, стана много по-опитен и вече знае как да вземе големите мачове. Знае кога да се вложи максимално и къде да спести сили. Лудогорец израства все повече и повече.

Голямата разлика в Европа между големите и по-малките отбори е броят реализирани положения. Смятам, че нашият отбор през тази година успя да намали грешките, а в същото време да се възползва от тези на противника. Смятам, че тимът доказа израстването си в това отношение", заяви Стоянов.