Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас говори след победата с 3:1 над Пирин в Благоевград. Ето какво каза той.

"Тези двубои преди паузата и първият след паузата са най-трудните. Когато трябва да миксираш двубои от Европа с тези от Европа, не е лесно. Голът на съперника много ги улесни за плана, който изпълняваха - да играят на контраатакаи.

Ние трябваше да намерим празни пространства в тяхната сгъстена защита. Радващо е, че вкарахме след статично положение. Никога не съм доволен докрай, никога не е достатъчно. Винаги има какво да се подобрява, но в крайна сметка бележим в четвърти пореден двубой от първенството минимум три гола.

Срещу ЦСКА вкарахме четири. Но можем да направим още. Има позитиви, които можем да вземем и да се подобрим още, за да бъдем по-силни след паузата на националните отбори. Няма как да изберем жребия - по-голям или по-неизвестен отбор.

Изключително равностойна група. Всеки един тим може да се класира напред. Целта на Лудогорец е да излезе от групата. Още на тренировъчния лагер през зимата се готвихме за това да играем следващата година в евротурнирите през февруари", каза Дамбраускас.

Лудогорец стигна до обрат срещу Пирин в Благоевград

Лудогорец стигна до обрат срещу Пирин в Благоевград

Разградчани победиха "орлетата" с 3:1