Старши треньорът на Спартак (Търнава) - Михал Гаспарик, сподели очакванията си преди двубоя с Лудогорец в Лигата на конференциите. Неговият отбор вече загуби шансове за продължаване напред, докато "орлите" все още са в играта за първите две места.

Първият мач между двата тима в Разград беше спечелен по категоричен начин от българския шампион с 4:0. Гаспарик вярва, че утре неговите футболисти ще покажат различно лице и похвали новия треньор на Лудогорец - Георги Дерменджиев.

Билетите за ЦСКА - Лудогорец свършват още днес

Билетите за ЦСКА - Лудогорец свършват още днес

Огромен интерес

"Виждам някаква промяна, въпреки че не е много голяма. Не мога да сравня утрешния мач с този, който играхме в Разград. Господин Дерменджиев е опитен треньор, така че може би Лудогорец ще бъде със същия състав. Надяваме се да изиграем добър мач. Всички играчи са в отлично състояние.Не виждам голяма разлика в играта на Лудогорец у дома или на чужд терен. Серията, която Лудогорец имаше в последните седмици, беше много добра, с изключение на последния мач, който беше загубен.Не мисля, че при загубата ни в Разград имаше голяма разлика в качеството на двата отбора. Лудогорец е в малко по-тежко състояние сега, тъй като знаят какво трябва да постигнат, за да продължат напред. Ние сме по-спокойни, така че може да се получи много добър мач.