Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев даде пресконференция преди началото на подготовката за новия сезон в Първа лига. Днес отборът представи нови попълнения. Стоев е мотивиран да подобри представянето на тима, за да може Лудогорец да играе в групите на Шампионска лига отново. 

Ето какво каза пред медиите той:

"През пролетта се видя, че имаме нужда от освежаване, от нови имена. Немалка част от настоящите състезатели ще останат. За да успеем в Европа, трябва да сме малко попроменени, ще ни бъде доста трудно. На мен включително. За нови състезатели, имаме разговори с още няколко човека. Надявам се да се осъществят като трансфери.

Задачата, която сме си поставили е влизане в групите. Времето ще покаже дали ще успеем. Надявам се да се справим добре в европейските мачове.

Няма как да съм спокоен. Всеки треньор си има тревоги. Трансферите, които ще направи, как ще изглежда отборът с новите. Ходих да наблюдавам играта на Битон. Може много. Вандерсон тренира нормално. Марселиньо направи рехабилитация тук, беше уточнено какви процедури трябва да прави в родината си. На 13 юни се прибира от Бразилия. Като сведения имам, че нещата се развиват добре".

Георги Караманджуков: Най-добрите футболисти и треньори са в Лудогорец

Георги Караманджуков: Най-добрите футболисти и треньори са в Лудогорец

"Собствениците на клуба никога нищо не се отказали"