Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев даде мнението си за победата с 2:1 над Черно море. 

"Тук играем изключително трудно. Отговорихме на предизвикателството на Черно море през второто полувреме. Овладяхме топката, а това ни даде увереност. Не влязохме добре в мача. 

Може би играчите си бяха наумили, че тука се играе трудно, което ги сковаваше. Радвам се, че през втората част се отърсихме.

Бързото изравняване ни се отрази позитивно, защото ни върна увереността. През второто полувреме наложихме в някаква степен волята си. За мен позитивното надделява при завръщането на Марселиньо. Влезе с желание да помогне на отбора. Вторият жълт картон за него беше малко прекален.

Аз качествата на Марселиньо няма какво да кажа, цяла България знае какво може. Претенциите ми са били за поведението му, но разговаряхме и изяснихме нещата. Той е включен в групата от футболисти, които са картотекирани за Лига Европа и най-вероятно ще попадне в групата за Марибор.

Словенците са дисциплиниран отбор, със сигурност ще ни бъде трудно. Всички са здрави и се надявам да са готови за тези две битки", сподели Стоев.

Лудогорец победи Черно море с 2:1 на "Тича"

Лудогорец си върна лидерската позиция след обрат на "Тича"

"Орлите" се наложиха с 2:1 над Черно море