Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев даде мнението си за победата с 2:1 над Локомотив (Пловдив). Успехът бе десети пореден за "орлите". 

"Труден двубой за нашия отбор, през първото полувреме изпитвахме доста затрудения, можеше да не се приберем с аванс, а напротив. След почивката поехма изцяло контрола върху мача, създадохме доста положения. Допускахме елементарни грешки, губехме топката в нашата половина, трябваше да избягваме вкарването на топката в средата на терена, където Локомотив насисташе терена.

Те намериха сили да обърнат резултата, създадоха положения, това говори за манталитет на шампиони. Локомотив играе атакуващо, имат доста класни футболисти в атака, днес зрителите спечелиха. Всяка една победа е важна, особено срещу отбор като Локомотив. Те нямаха загуба от загуба. Доближават се като система и характеристики до ЦСКА (Москва).

Нашата цел е да спечелим шампионската титла, първенството е още в средата, надявам се до края на шамоионата да спечелим всичките си мачове. Лесно няма, лесно е вкъщи пред телевизора, това са шампионски победи, които са сладки и дават насока за работа", каза Генчев.

Лудогорец победи Локомотив (Пловдив) с 2:1

Лудогорец измъкна дербито на върха, "орлите" с десета поредна победа

Разградчани се наложиха с 2:1 над Локомотив (Пловдив)