Временният наставник на Лудогорец Станислав Генчев не остана никак доволен от минималната победа на тима му над Ботев (Вр).

Лудогорец победи Ботев (Враца) с 1:0

Лудогорец си върна лидерската позиция с победа над Ботев (Вр)

Разградчани отново са на първо място

"Днес единственото, от което можем да се доволни, е победата. Играта не беше добра. Не подхожда на тим като Лудогорец да се представя на такова ниво. Днес сме доволни от трите точки, от нищо друго", коментира Генчев след двубоя.

"Знаете, че в четвъртък имахме бурна вечер. Трудно е пренастройването от мачовете в Европа към българския шампионат. Ротациите в състава също не улесниха играчите, защото се наруши синхронът, но това не ни оправдава. Играта ни не подхождаше на Лудогорец. Трите точки са единственият позитив.

Не вярвам да е имало подценяване. Ротациите се отразяват на отбора като цяло. Днес не беше добър мач за нашия тим", добави бившият футболист на разградчани.

"Имахме не повече от 3 положения. Това не ни подхожда. Когато играем срещу тимове като Ботев (Враца), без да ми се обиждат - те са много силни като домакини, но 3 положения са прекалено малко. Трябваше ние да натискаме, а те да се отбраняват. Днес ролите се бяха сменили, а това не е добре."

"Ние сме направили три тактически тренировки, така че трудно можем да търсим изграждане на стил или големи проблеми. Просто искахме да оправим някои неща. Следваме линията, по която работихме със Стойчо Стоев преди това. Нямаме намерение да правим грандиозни промени."

Станислав Манолев: Ние сами си направихме мача труден

Станислав Манолев: Ние сами си направихме мача труден

"Ференцварош е преодолим отбор"

"В никакъв случай не сме търсили изтегляне назад. Искахме през второто полувреме да пресираме високо съперника, да не му даваме да играе с топката, но се получи точно обратното. Доколко футболистите мислеха повече за резултата, отколкото за играта, е друг въпрос.

"Ние имаме доста национали - десетима. Трудно е да се изгради нещо, когато отсъстват толкова много основни футболисти."

"Разговори за постоянен договор? Не, на този етап не е имало такива", завърши Генчев.