Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев даде официална пресконференция преди мача с Мидтиланд утре.

"Мачът е най-вече за престиж. Възможностите ни не отговарят на представянето до момента. Имаме точка, но искаме да завършим кампанията с победа. До този момент бяхме надиграни единствено от отбора на Брага. Да! С Цървена звезда допуснахме загуба и в двата мача, но не бяхме надиграни. Трябва да реализираме положенията си", каза Генчев.

Георги Терзиев: В добра серия сме, надявам се да объркаме сметките на Мидтиланд

Георги Терзиев: В добра серия сме, надявам се да объркаме сметките на Мидтиланд

"Със сигурност мачът утре ще бъде динамичен"

"Проблемите са част от играта. Имахме дълготрайно контузени. Някои от тях се връщат в игра. Нещата се стиковат в движение. Наблягаме на възстановяването и видеото, а не на работата на терен. Мач без значение няма. След отпадането от ШЛ имаше лек срив, който е преодолян и сега искаме победата", каза треньорът на Лудогорец.

Относно конкуренцията на вратарския пост, където сезона го започна Кахлина, а в момента титуляр е Падт. "Стараем се да даваме шанс на всеки от отбора. Има спадове и пикове в различни футболисти. Не правим разлика дали е вратар или полеви играч. Не мога да кажа кой ще пази. Двамата ще получават шанс за изява. Преди беше Кахлина, сега е Серджио", заяви Генчев.

"След мачовете в Европа имаме два мача в България, които са важни. Не се притеснявам от загуба на мотивация, защото мачовете са важни и точно в този момент играчите знаят какво им е значението", завърши специалистът.