Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев говори преди заминаването на "орлите" за Португалия. Разградчани гостуват на Брага утре в мач от груповата фаза на Лига Европа.

"Ние сме наясно, че срещаме един много добър отбор. Имаме добри футболисти и имаме своите шансове. Анализирали сме грешките от първия мач и се надяваме да не ги допускаме. Трябва да покажем нашето истинско лице, като играем атрактивен и добър футбол, и да вземем победата", заяви Генчев.

Десподов: Брага е преодолим отбор, отиваме за трите точки

Десподов: Брага е преодолим отбор, отиваме за трите точки

Лудогорец замина за Португалия в добро настроение

"Винаги има въпросителни около състава, тъй като имаме някои проблеми след мача с Берое - контузени футболисти, които напуснаха принудително. Има някои, които до последно ще се двоумим дали да ги пускаме или не, тъй като здравословното им състояние не е добро. Това са известни проблеми. Другото е ясно", добави той.

"Когато си играл срещу подобен отбор, вторият мач би трябвало да е по-лесен, поне за футболистите, защото знаят какво ги очаква. Аз не очаквам в никакъв случай утре да бъде лесен мачът. Просто идеята ни трябва да е ясна".

"Във всяка една фаза трябва да има промяна. Допуснахме гол в Разград, удариха ни две греди. Не трябва да допускаме положения пред нашата врата и съответно да създаваме пред другата, но това на приказки е доста лесно. Надявам се футболистите на терена да успеят да го направят това нещо".

"Със сигурност трябва да има психологическа промяна, но това е част от играта. Видяха, че не ни превъзхождат кой знае колко в първия мач. На мнения съм, че и в момента можем да бием всеки, не само преди три месеца", каза още Генчев.