Сисиньо от Лудогорец говори за собственика на клуба Кирил Домусчиев пред медиите в родината си Бразилия. За футболиста Домусчиев е "страхотен ръководител", който обаче не се свени да бъде строг, когато се налага.

"Той е тих и добър човек, страхотен ръководител и постоянно се бори за еволюцията на клуба. Когато трябва да бъде строг обаче, може да бъде изключително строг. Имаме контакт с него, но не е толкова често. Все пак е успешен бизнесмен, с огромно влияние в България и има много други задължения.

Но винаги, когато има време, го прекарва с нас. Често ни говори, надъхва ни. Но когато трябва да дръпне ухото на някого, го прави, което е напълно нормално. Той все пак е собственикът на клуба и личната му цел винаги е била да сме най-добрите", заяви Сисиньо пред изданието "Istoe".

"Домусчиев много обича бразилските играчи. Затова винаги търсим и намираме най-класните такива. Това работи много добре за клуба, който винаги постига много добри резултати. Затова нищо чудно, че осем години поред сме шампиони, а два пъти играхме и в Шампионската лига. Ние безспорно сме най-добрият отбор в България и другите се сравняват с нас. Ако искаш да си шампион, Лудогорец е отборът, който трябва да победиш.

Определено всички имат респект към нас, но искат да прекъснат хегемонията ни. Ние обаче сме сериозни и ще дадем всичко от себе си тя да продължи", допълни той.

Гояс иска защитника на Лудогорец Сисиньо

Елитен бразилски клуб готви оферта за защитник на Лудогорец

Гояс души около Сисиньо