От Лудогорец отново публикуваха изявление. В него разградчани се извиняват на треньора на Черно море Илиан Илиев за вчерашното им съобщение.

Ето какво гласи изявлението:

"В случай, че вчерашното ни съобщение е възприето като лична обида към старши треньора на Черно море Илиан Илиев, то ние поднасяме нашите най-искрени извинения. ПФК Лудогорец винаги е хранил уважение към историята, традициите и феновете на Черно море и неведнъж го е доказал с действията си.

Наглост! Лудогорец се заяде с Илиев след съдийската помощ

Наглост! Лудогорец се заяде с Илиев след съдийската помощ

На всички е ясно, че това разпали ентусиазма на противниковата пропаганда, коментират разградчани

По тази причина ситуации от близкото минало, в които ние сме били пряко или косвено ощетени, сме ги преглътнали и забравили в интерес на добрите ни бъдещи взаимоотношения.

Но сме длъжни и категорично няма да позволим да се обезценява труда на футболистите и треньорите ни и да се правят некоректни внушения, и то не за първи път. Да, Лудогорец не показа истинското си лице в мача с Черно море, но с характер и воля спечели трите точки.

И то съвсем заслужено, а не заради съдийски слугинаж, както си позволява да твърди именитият треньор. Не той е човекът упълномощен да поставя оценки на реферите и да настройва хората. Лудогорец няма да търпи целенасочени атаки, дори авторът им да е играл на финал на Световно първенство".

Стенли Петров подкрепи Черно море и заяви: Бездействието срещу едно зло е равносилно на сътрудничество с него!

Стенли Петров подкрепи Черно море и заяви: Бездействието срещу едно зло е равносилно на сътрудничество с него!

"Неправдата и задкулисието, дълги години затъмнява и подтиска развитието на българската футболна индустрия като цяло"