Вместо да потънат в земята от срам след поредната съдийска аванта в тяхна полза, от Лудогорец се нахвърлиха на треньора на Черно море Илиан Илиев.

Ето какво написаха разградчани в официалния си сайт:

"Днес чудото се случи. Коментаторът в студиото на Диема спорт Данчо Господинов позвъни на ръководството на ПФК "Лудогорец", за да се извини за некоректния си коментар по повод втория жълт картон на Васил Панайотов от ПФК "Черно море". На всички е ясно, че това разпали ентусиазма на противниковата пропаганда. Подобно действие на коментатора ние можем да определим само като доблестно, защото е модерно да се плюе по Лудогорец, дори и да се търси под вола теле. А да си признаеш грешката се иска доблест и смелост.

Съдията, съдията... на Разград звездата!

Съдията, съдията... на Разград звездата!

Илиян Илиев е напълно прав

Обаждането на Данчо Господинов обаче ни накара да си зададем въпроса: А дали треньорът на "Черно море" Илиан Илиев ще се извини за думите си, които за пореден път сипе по "Лудогорец". Ясно е, че Илиев е лидер на мрънкачите в българския футбол, но очаквахме да надскочи ръста си и преди да плюе, първо да погледне статистиката от мача. Ние знаем, че той е част от старата коалиция антиЛудогорец и не напада така яростно наши опоненти, дори и когато е явно ощетен.

Няма проблем. Нека треньорът на "моряците" си живее в белите облаци и в зоната на комфорт. Пожелаваме му най-искрено някога да води отбор с шампионски амбиции".

Лудогорец - Черно море 3:2 в мач от efbet Лига

Реферът Гошо Гинчев закла Черно море в Разград, спечели победа за Лудогорец!

Незаслужен успех за "орлите" при повторния дебют на Ивайло Петев