Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев е категоричен, че най-доброто за него решение е било именно да избере да премине при "орлите".

Стражът е на мнение, че шампионите превъзхождат останалите отбори в Първа лига. Той не пожела да коментира ситуацията в бившия му клуб Левски, като заяви, че в клуба най-добре знаят какви проблеми имат за решаване.

Лудогорец вдигна на крака Пламен Илиев

Лудогорец вдигна на крака Пламен Илиев

Вратарят ще попадне в групата за двубоя с Левски

"Лудогорец определено беше най-доброто решение за мен. Наистина съм щастлив, че ме потърсиха и сега съм част от този клуб. Бях приет доста добре. С българите се познавам, също и с румънците, тъй като в годините ми в Румъния научих езика и те също ме приеха доста добре. 

Срещата с Левски премина напълно нормално за мен, не е имало провокации нито от феновете, нито от моя страна. Върнах се на "Герена" за първи път от четири години. Не бях стъпвал там толкова време. 

Смятам, че Лудогорец превъзхожда останалите отбори. Не знам какви проблеми има в Левски, те си ги знаят най-добре. Имат ново ръководство, със сигурност се правят планове за бъдещето, но те си знаят най-добре. Не мога да влизам в подробности, а и не е моя работа да коментирам друг отбор. Гледам си върша моята работа в Лудогорец. За мен това е най-важно.

Пламен Илиев се завръща в игра за Лудогорец срещу ЦСКА?

Пламен Илиев се завръща в игра за Лудогорец срещу ЦСКА?

Възстановяването на вратаря върви отлично

Стойчо Стоев е изключително уравновесен и спокоен човек. Внася, поне според мен, необходимото спокойствие в клуба. В това отношение не смятам, че се е променил толкова много през годините, откакто работихме в Левски. 

Правим всичко възможно, за да се завърна по-скоро на терена. Всичко върви нормално, даже по-бързо от очакваното", сподели Илиев в интервю за БТВ.

*Заб.: Всичко споделено от Пламен Илиев може да изгледате в прикаченото видео.

Пламен Илиев: И аз не разбрах как се стигна до тази травма

Пламен Илиев: И аз не разбрах как се стигна до тази травма

"Лудогорец го очакват тежки мачове срещу Берое и ЦСКА"