Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев коментирата загубата от Черно море с 0:1. Наставникът на "орлите" изтъкна грешките на своите играчи. Ето какво каза той:

"Трудностите си ги направихме ние. Само ние сме си виновни. Индивидуалните грешки дадоха самочувствие на Черно море. Гола не искам изобщо да го коментирам".

Черно море победи Лудогорец с 1:0 в мач от 6-ия кръг на efbet лига.

Лудогорец се удави в морето край Варна! Черно море посече шампиона и изплува на върха в efbet Лига

"Моряците" изиграха изключително качествен двубой, надделявайки с 1:0 над шампиона Лудогорец

"Може и да е имало разконцентриране. Изводите остават за мен. Направих някои ротации. Сряда-събота, сряда-събота, логично. Сбъркахме повече, отколкото трябва. Черно море - събрани, използва наши грешки. Пообърка ни тоя гол. Единствено нашият отбор е виновен за тази загуба".

"Дали трябваше да шутираме или не...Правихме непринудени грешки. Грешка след грешка. Това повлия на играта ни. Целият отбор, не само защитата".

Илиан Илиев: За самочувствието е добре успехът ни, на "Армията" винаги е тежко

Илиан Илиев: За самочувствието е добре успехът ни, на "Армията" винаги е тежко

Мобилизацият при тях ще е на ниво. Няма и да почиваме, готвим се за следващия мач", заяви Илиев

Специалистът също обяви информациите, които свързват Жереми Петрис с Лудогорец като лъжа.

"Бих искал нервите да са в самата среща. Не знам дали има червен картон на Пластун. Относно червения на Тисера - това беше провокация, за футбола не е добре".

"Съгласен съм, че трябва да се подобрим в гостуванията. Пред наши фенове изглеждаме по един начин. Навън - по друг. Черно море се беше прибрал, чакаше, ние позволихме наивен гол и след това се пообъркахме. Не можахме да намерим своя ритъм".