Наставникът на Лудогорец - Павел Върба разказа пред чешките медии за спечелването на титлата в България. Специалистът разкри пред sport.cz, че разградчани са близо до привличането на няколко футболисти.

Ето какво каза той: 

Клаудиу Кешеру претърпя успешна артроскопия на коляното

Клаудиу Кешеру претърпя успешна артроскопия на коляното

Ще бъде готов за началото на новия сезон

"Спечелих титла в трета държава. Възприемам това малко по-различно. Дойдох в Лудогорец, когато отбора имаше четири точки преднина след есента. Първенството беше в ход. По-скоро продължих това, което се случва в клуба от девет години насам - постоянна доминация в България. Радвам се, че спечелихме титлата толкова скоро. По-приятно е, когато си свършиш работата по-рано. Казват, че последната стъпка е най-трудна.

Трябваше да играем у дома в последните два кръга и сега тежестта от нас падна. Ще имаме много кратка ваканция и преди да играем в квалификациите на Шампионската лига, ще можем поне да опитаме някои определени неща. Останалите мачове ще бъдат предизвикателство за нас, защото ще играем срещу най-добрите отбори в България.

Лудогорец може да се откаже от привличането на Вагнер Диаш

Висока цена спира национал за трансфер в Лудогорец

Клод Пюел се е отказал от задържането на Диаш

Все още не сме празнували титлата, защото тържествата се подготвят за последния ни домакински мач, когато ще ни дадат титлата и медалите. Но не мисля, че ще имаме много време за големи тържества дори след края на сезона. Може би един ден и продължаваме да работим.

Групите на Лига Европа вероятно няма да се приемат като загуба. Но в Разград са свикнали да играят в Шампионската лига, който го е преживял, иска да го направи отново. Първият кръг ще бъде труден за нас, защото програмата ще бъде много натоварена. Почивката ни по всяка вероятност ще бъде само три дни. Първенството ще завърши и ще играем за Суперкупата след десет дни. Нищо не може да се направи", заяви Върба.

Марселиньо: Браво, момчета! Шампиони - оле,оле!

Марселиньо: Браво, момчета! Шампиони - оле,оле!

"Девета титла! Бог да ни благослови!"