Треньорът на Лудогорец Павел Върба сподели, че голът на Каули е направил разликата в дербито с Левски. Чехът е на мнение, че срещата е била равностойна.

"След тая дълга пауза няма как да минем без грешки. Играхме срещу един много добър отбор, който има своите качества. Радваме се за тази победа. Мачът беше с изравнени сили. Раздели ни единствено прекрасният гол на Каули. Не ми хареса първото полувреме. Не покривахме добре средата на терена. Щастливи сме, че Каули дойде при нас и вдигна класата на отбора. Мисля, че той още не е казал последната си дума", започна Върба.

"Не се притеснявах, че няма да успеем да издържим физически в този мач. Играчите имаха индивидуални програми. Сигурно са избягали повече, отколкото през подготовката. Играчите бяха изгубили игрова практика. Такова нещо не бяхме преживявали".

"Разбира се, че Левски не е аут. Той ще опита да спечели повече точки. Мисля, че играчите знаят, че имат прекрасни условия в Разград. Заедно с тях ще преживеем още много хубави мачове", завърши специалистът.

Лудогорец победи с 1:0 Левски на "Герена"

Лудогорец матира Левски с брилянтен гол и гледа уверено към Деветата

"Орлите" се наложиха над "сините" с 1:0