Крайният бранител на Лудогорец - Натанаел говори пред журналистическото множество преди заминаването на тима за Кипър. Утре "орлите" играят с АЕК (Ларнака) в изключително важен двубой от турнира Лига Европа.

"Цветкович ми влезе доста остро. Това е чист червен картон. Той е разбрал, че е направил грешка. Не му се сърдя, но трябваше да дойде да ми се извини. Въобще не направи опит да говори с мен", коментира Натанаел.

"Знаем, че ни предстои много важен мач в Кипър. Няма да бъде никак лесно, но имаме абсолютното самочувствие да се представим добре и да си тръгнем с победа. Предпочитам да играем в силни мачове като с този с Левски. Готови сме за АЕК и съм сигурен, че ще направим добър мач", каза крайният защитник.

"Аутори е голям треньор, но всеки има собствено мнение и очаквания за своя живот. За нас той беше голям треньор. Научихме много неща и на терена, и извън него. Пожелаваме му успех в кариерата му. Нашата цел е с друг треньор и ще търсим класиране в Лига Европа с него. За първи път работя с Тони Здравков. Работата няма да бъде толкова различна, защото Аутори си тръгна, но остави концепции за работа, които ще продължат да се спазват. Не само този треньор, но всеки, който дойде след това ще трябва да има същите очаквания и да работи по тази концепция", допълни Натанаел.

След дербито с Левски: Моци и Горалски от Лудогорец с извадено рамо

След дербито с Левски: Моци и Горалски от Лудогорец с извадено рамо

Контузии преди мача с АЕК