Козмин Моци си пожела Луцогорец да играе мачове пред 60 000 в Шампионската лига. Той обяви това преди мача между Левски и Лудогорец.

"Ако има още 4-5 отбора като Лудогорец в българския футбол, това може само да помогне. Даже ще има по-интересни срещи. Това ще е по-добра подготовка за мачовете от евротурнирите, където всичко е на различно ниво. Аз се надявам догодина ЦСКА, Левски, Ботев и Локо Пловдив да направят повече, за да стане по-добре за българския футбол. Аз знам как се работи в Луцогорец. Разбира се, има напрежение и при нас, но е важно да знаеш как да излизаш и как да направиш нещата да са точни. На върха си, когато играеш пред 60 000 фенове. За мен върхът за нашия отбор е Шампионска лига. Идва и една почивка, от която играчите имат нужда. След това трябва да се мисли много сериозно и внимателно, за да можем пак да сме в Шампионска лига", заяви Моци, цитиран от "Мач Телеграф".

Спас Делев каза защо Левски отстрани Лудогорец

Спас Делев каза защо Левски отстрани Лудогорец

"Имахме повече желание"

"От началото съм тук с жена ми и детето ми. Дъщеря ми ще почва първи клас. Мога да кажа, че понякога дъщеря ми ме учи на български. Аз все пак съм го учил на маса, така да се каже, а тя ми прави забележки да съм коректен. Лудогорец ми даде всичко и се надявам аз да направя нещо за този клуб, за да стигнем далеч", заяви още той.

"Първата година мина доста добре, имах и късмет, че в клуба има хора, от които има какво да уча. Има и още много неща, които трябва да се научат. Искам да отида и в другите държави, в по-големи клубове, за да гледам работата на техническите директори. Искам да съм здрав, всичко друго ще дойде", добави Моци.