Един от националните вратари на България - Мартин Луков изненадващо разтрогна своя договор с Ал-Таи от Саудитска Арабия. Със сигурност раздялата е шокираща, защото Луков бе титуляр и направи изключително силни мачове за отбора си след преминаването от Локомотив (Пловдив).

Според запознати стражът може да се озове в Лудогорец. В момента шампионът на България има нужда от нов вратар, защото остана единствено със Серджио Падт след продажбата на Кристиян Кахлина. Резерва в момента е младият Дамян Христов, но "орлите" искат по-качествен страж.

От Разград със сигурност търсят човек на тази позиция, а основно се говори за вратар от Балканите. Спрегна се и възможно завръщане на Пламен Илиев, който иска да напусне Динамо (Букурещ). Заговори се и за Даниел Наумов от ФК ЦСКА 1948, който бе изграден именно в Лудогорец. Към момента обаче и двамата си имат отбори.

Така евентуално пристигане на Мартин Луков в Разград не би било изненадващо, защото той напълно отговаря на профила, който в Лудогорец търсят за поста, размишляват колегите от "Тема Спорт".

Комар в Лудогорец - само срещу 4 млн. долара

Комар в Лудогорец - само срещу 4 млн. долара

Шампионите си харесаха нов аржентинец