Лудогорец е отправил нова оферта за аржентински централен защитник, пишат медиите в страната.

Става въпрос за 25-годишния юноша на Бока Хуниорс - Хуан Комар, когото шампионите искаха и през лятото на 2020-а. В момента роденият в Росарио бранител е собственост на Тайерес, с който има договор до лятото на 2023 година.

Лудогорец изглежда колебливо в защита

Лудогорец изглежда колебливо в защита

И друго обаче прави впечатление

От 2016 година той е записал 112 двубоя за въпросния клуб. Преди това две лета е бил в Бока, но не успява да се наложи и изиграва само един мач. Според информациите офертата от България е доста солидна, за около 4 млн. долара. Такава има и от родния отбор на играча Росарио Сентрал. Именно това е било и желанието на футболиста - да заиграе за клуба на сърцето си, пише "Тема Спорт".

Комар е капитан на Тайерес и според мениджъра му вече желаел да приеме ново предизвикателство в кариерата си след близо шестгодишната вярна служба на настоящия си отбор.

Както е известно, Лудогорец е отправил оферта и за друг аржентински състезател - нападателя Матиас Тисера. 25-годишният футболист е собственост на Атлетико Платенсе, като за 90% от правата му "орлите" трябва да платят около 1 млн. евро.

Босненец съжалява за пропуснат трансфер в Лудогорец

Босненец съжалява за пропуснат трансфер в Лудогорец

В момента Боян Настич играе за Ягелония