Два дни преди мача реванш от плейофите в елиминационната фаза на Лигата на конференциите Андерлехт - Лудогорец станаха ясни подробности около пропускателния режим на стадион "Лото Парк", с който феновете на единадесеткратните шампиони, които ще гледат мача на живо, трябва да се съобразят, съобщават от клуба.

Двубоят в четвъртък е с начален час 18:45 ч. местно време, като сектора за гостуващи привърженици отваря врати в 17,15 ч. Всички фенове на Лудогорец ще влизат през вход 1 (1 Visitors) на "Лото Парк". Привържениците подлежат на проверка от стюардите и органите на реда.

Всички фенове, закупили ваучери, вече са получили своите електрони билети, които ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да бъдат разпечатани предварително.

Важно! Домакините не предвиждат обособяване на мийтинг пойнт за организирано придвижване до стадиона, а препоръчват да се използва метро. Най-удобният маршрут от центъра на Брюксел е следния: Тръгване от метро станция Debrouckere и слизане на спирка Veeweyde. На входа на сектора за гости на "Лото Парк" ще има представител на Лудогорец, който при нужда ще съдейства на феновете.

По повод многобройните запитвания Лудогорец съобщава, че билетите за мача с Андерлехт свършиха миналата седмица. Съветваме привържениците, които не разполагат с билети, да не предприемат пътуване до Брюксел, тъй като няма да бъде възможно закупуването им на място.

Лудогорец продава млад талант в Италия

Лудогорец продава млад талант в Италия

Джанер Садетинов