Босът на Лудогорец Кирил Домусчуев даде интервю пред "Диема", в което засега всички актуални теми в българския футбол. 

"Не мога да дам оценка на моментното състояние на отбора. Питайте треньора и спортния директор. Видно е, че момчетата са изморени. Това е нормално на този етап от подготовката. Новите попълнения са част от отбора и бяха посрещнати добре. Има много работа, която трябва да се свърши. Продължаваме да инвестираме в клуба, имаме си проекти. Надявам се това да дава резултати. Школата също е приоритет.

Видно е, че на Лудогорец ще му трябва време. Далеч сме от това, което Стойчо Стоев и екипът му искат. Получи се полезна контрола с Шахтьор. Резултатът не е важен. Направихме си изводите от загубата, тъй като изпъкнаха слабости. В мача с Шахтьор играхме атакуващо.

Очаквам днес да подпишем с един доста класен футболист. В определена зона на терена, където имаме нужда да се подсилим. Виждаме доста талантливи играчи при нас. Ще залагаме да младите ни състезатели, бъдещето е пред тях. Иван Йорданов прави много добро впечатление. 

Падна ни се възможно най-тежкият противник. Ференцварош разполага с класни състезатели. Всичко си зависи от Стойчо Стоев. Те също трябва да се притесняват от нас. Тук не говорим за психологически проблем, а за по-класен отбор. Друго измерение противник.

Целта е да подмладим отбора. Естествено, че за Дяков, Моци и Марселиньо има място. Те са професионалисти и могат да помогнат. Колко ще играят, зависи от треньора. Надявам се през следващия сезон българския футбол да е по-атрактивен. Селекцията на другите клубове ме радва. Ще настоявам за подобряване на инфраструктурата", завърши Домусчиев.