Клаудиу Кешеру коментира представянето на своя тим срещу ЧФР Клуж във втората контрола на "орлите"през това лято. Срещата завърши 1:1.

"Труден мач. Концентрирахме се само върху нашата игра, искахме да направим силен мач, сериозен. Да покажем едно добро ниво, което всички очакват да видят на 7 юли.

Ние и ЧФР Клуж сме на едно и също ниво в подготовката. И те като нас имаха само една контрола срещу аматьори. Имат качества и сила, 4 пъти са шампиони на Румъния. Бе много интересна контрола за мен, където можеха да се видят някои неща.

Играхме с техни топки първото полувреме. Дистанцията при гола ми бе добра. Имаме амбиция, трябва да сме на най-високо ниво физически. Очаквах да сме по-изморени след мача, но не сме. Ще пробваме да влезем в Шампионска лига. Ако се получи, ще е уникално. Трябва още време, трябва поне 3 седмици - 3 седмици и половина, за да сме готови. Трябва да покажем още веднъж, че имаме класа и сме шампиони.

Пробваме да се адаптираме към нещата, които Дамбраускас иска от нас. Той е треньорът и трябва да го слушаме и да се адаптираме по най-добрият начин. Не мога да мисля само за себе си, искам да помагам и на останалите", заяви Кешеру.

Дамбраускас: Така е в приятелските срещи - възходи и падения с висока честота

Дамбраускас: Така е в приятелските срещи - възходи и падения с висока честота

"Трябва да търсим пролуките в отбраната на съперника"