Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас коментира равенството 1:1 с ЧФР Клуж в контролна среща.

"Получи се добър мач, повече минути за повече футболисти, особено спрямо предишния двубой. Така е в приятелските срещи, възходи и падения с висока честота, сходно играхме с Клуж, и те имаха ситуации, и ние, имахме и още ситуации. Искам малко по-активна игра, когато нямаме топката.

Трябва да търсим пролуките в отбраната на съперника с необходимото търпение, имахме ситуациите, основните принципи във футбоната игра е това, което ме интересува. В тактическо отношение трябва да надградят младите футболисти, които влязоха през второто полувреме. Харесвам това, което идва от школата на Лудогорец.

В някои случай имаме нужда от гъвкавост, искаме да прогресираме в турнира, понякога трябва да насищаш, понякога трябва да се браниш, трябва да умеем да сменяме схемата на игра дори по 5 пъти на мач. Когато имаш добри футболисти никога не можеш да им се наситиш, искаш повече и повече. Десподов, гледаме към числата му, но той може още и още, той може да израсне още във футболната игра, а ние ще използваме качествата му", коментира още Дамбраускас.

Лудогорец и Клуж не се победиха в контрола

Лудогорец и ЧФР Клуж не се победиха в контрола

Срещата завърши 1:1