Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо сподели още веднъж впечатленията си от мача с Хофенхайм, донесъл трудно равенство 1:1 и класиране за 1/16-ина финалите на Лига Европа.

"Може да спечелиш, може и да загубиш. В началото бяхме абсолютно аутсайдери. Хофенхайм е със 150 милиона евро бюджет, другите са с по 120 милиона. Колкото и да не се признава, това беше успех за нас. Да трудно беше. Ние пък ги бихме с основния им състав в Разград. Срещу Истанбул видяхте второто полувреме каква игра показахме, срещу Верея също. Малшансът ни споходи. Като игра не виждам спад, като резултати - да."

Близо 2 000 000 лева за Лудогорец след точката от Хофенхайм

Близо 2 000 000 лева за Лудогорец след точката от Хофенхайм

Вижте колко заработи клубът до момента

"Второто полувреме стана изключително двуостър мач. Първото полувреме Хофе нямаше нито едно положение с изключение на гола. През второто резултатът обаче можеше да стане 3:0 за тях. Наруши се балансът ни в защита. За тактика дефанзивна -ние играхме със същия състав, когато ги надиграхме с 2:1. Не виждам нещо по-различно.Отпадат Кешеру и Натанаел, загуба. Сега имаме. Периодът, в който говорехме за къса скамейка , го нямаше и Мисиджан, сега не".

"В Разград можеше и ще се постараем с хората, които имаме, да заместим тези, които ще пропуснат следващия мач. В тази тежка група имаме една загуба. Второто полувреме бяхме по-добрият отбор срещу Истанбул. Оставете ни малко да си починем и да анализираме нещата. На мен нищо не ми влияе. Не съм за първа година във футбола. Нормално е да има надежди и претенции за нещо по-голямо. В тази тежка група да оставиш зад себе си водача в турското първенство Истанбул и Хофенхайм, който преди няколко дни разби Лайпциг с 4:0, това говори за класа."

"Съперник на жребия? Няма слаби отбори. Който и да се падне, ще го приемем като факт. Остават ни тежки мачове. Нямаме време за възстановяване. Играем през два-три дни и то не отсега, а цялата есен."

"Резултатите показват - можем да играем на два-три фронта. Излязохме от групата в Лига Европа първи сме в първенството, значи имаме капацитет.

Игор Пластун: Напрежението ни се отрази през първото полувреме срещу Хофенхайм

Игор Пластун: Напрежението ни се отрази през първото полувреме срещу Хофенхайм

"Можехме да завършим първи в групата", заяви украинецът