Лудогорец продължи явното си негодувание срещу шефа на Съдийската комисия - Костадин Гергинов. По всички изглежда, че ще е така, докато този човек е на поста си. Не го харесват в Разград и това е. Препрочитаме няколко пъти декларацията, поместена в сайта на Хегемона, и продължаваме да не вярваме на очите си - Лудогорец се оплаква от назначение на рефер. И то точно от това на Волен Чинков. Щипем се, но не сънуваме...

Колегите от "Тема Спорт" припомниха част от "визитката" на въпросния футболен съдия. Не им е трудно на "зелените" при Чинков - имат 10 победи и 1 равенство в 12 шампионатни мача под негово ръководство. На другия полюс е ЦСКА с 2 победи, 2 равенства и 1 загуба.

Феновете на "червените" скочиха след като стана ясно, че именно 37-годишният рефер ще изведе ЦСКА и Лудогорец на терена в първия полуфинал за Купата на България между двата отбора. Това можем да го разберем. Чинков минава за рефер, който меко казано е недолюбван от всички на "Армията" и е... "на късмет" (така да го кажем) за Лудогорец. Отсъдил е 4 дузпи за "орлите", всички помним най-скандалната - в последната минута на мача със Септември, при резултат 0:0. Той никога не е отсъждал дузпа против Лудогорец. Но пък даде една още по-смешна и от тази срещу Септември - за Ботев (Пловдив) на "Армията". А какво да кажем за двубоя между Славия и ЦСКА, спечелен от "белите" с 1:0, когато Чинков имаше основание да отсъди поне 2 дузпи за "червените", но се направи, че не ги видя?!

Та, от този съдия изреваха в Разград. Дори не знаем как да го коментираме. Висша форма на наглост ли е това? Или са поели по пътя с декларациите, целящи (може би) натиск върху рефера преди изключително важния мач?! Чинков и без това си върви с въпросното минало и статистика. Колко повече да се уплаши или да има едно наум?

WINBET - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Написахме го преди мача между двата отбора за първенство, ще го напишем и сега - ще наблюдаваме под лупа всяко едно отсъждане на съдиите и тази сряда. След полуфинала ще стане ясно помогнал ли е Чинков на един от двата отбора. И, ако е така - на кой.

А до мача, ще продължаваме да четем декларации, да препрочитаме и да не вярваме на очите си. Че Лудогорец е недоволен от съдии... Че е недоволен точно от Волен Чинков...

Лудогорец скочи заради назначението на Волен Чинков: Бихме искали да вярваме, че това е техническа грешка

Лудогорец скочи заради назначението на Волен Чинков: Бихме искали да вярваме, че това е техническа грешка

Вижте какво написаха "орлите"