Драголюб Симонович днес публикува поредния си пост на своята стена във "Фейсбук". Дуци често коментира българския футбол и проблемите около него.

Изваждаме част от мнението му, което засяга представянето на Лудогорец в Европа. В мача срещу Рома съдията отмени гол на разградчани и отсъди две дузпи в полза на отбора на Жозе Моуриньо.

Ето какво написа Дуци по този въпрос:

"В цялата агония на българския футбол, в четвъртък вечер станахме свидетели на абсурдната ситуация, че цяла футболна България празнува. Фенове от всички цветове... и "червени" и "сини", и "жълто-черни" и "черно-бели", и само "бели" и всички останали се обединиха в еуфория. Невероятното и непонятно за хората в цяла футболна Европа е поводът за празнуването. А това беше честното европейско съдийство и честната европейска ВАР система...

Мачовете Динамо (Загреб) - Лудогорец и Рома - Лудогорец са последното и окончателно доказателство за нередовността на българското първенство. Може Лудогорец да стане шампион и тази година, може коментаторите на Диема да празнуват всички победи на Лудогорец с шампанско, може и собственикът на Лудогорец да се снима отново със семейство Клинтън и за Коледа, но футболният проект Лудогорец е мъртъв...

И дори от утре Лудогорец да се превърне във футболна Майка Тереза и стане олицетворение на феърплея и честния футбол, вече никой няма да повярва. Със своя егоизъм и алчност те се самоизядоха..."

Дабанович не е Сватбата, ВАР не е в "катафалката"...

Дабанович не е Сватбата, ВАР не е в "катафалката"...

В Европа на Лудогорец свирят по правилата