Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев е получил добра новина по отношение на контузените играчи. Левият бел Антон Недялков се очаква да се завърне на терена около паузата за националните отбори през ноември. Той вече доста дълго време е извън строя. Недялков обаче е подновил тренировки със своите съотборници, но няма да се рискува с включването му в игра, докато не е готов на 100 процента. В групата за визитата на Арда в неделя обаче ще попдане Квадво Дуа. Той се контузи малко, след като пристигна в Разград и до момента се възстановяваше, пише "Тема спорт".

Петев получава последен шанс да вдигне Лудогорец на крака

Петев получава последен шанс да вдигне Лудогорец на крака

Оставките в разградския клуб няма да бъдат приети

Петев пък засега запазва поста, но бъдещето му е все по-висящо. При нов издънка столът му ще се разклати още по-сериозно и вече може да се стигне до промяна след жълит картон вдигнат му за разгрома с 1:7 от Нордселанд. "Аз съм професионалист и така върша своята работа", каза след победата над Пирин преди паузата специалистът.

Вчера на страницата си във Фейсбук Лудогорец излезе с пост по повод края на кариерата на Клаудиу Кешерю - най-добрият голмайстор в историята на клуба. "Благодарим ти, Клаудиу! Завинаги един от нас!".

Клубът пък обяви продължаване на сътрудничество с верига спортни магазини.