Оставките на цялото спортно-техническо ръководство на Лудогорец няма да бъдат приети. След унизителната загуба 1:7 от Нoрдселанд в мач от 2-рия кръг на Група Н от Лигата на конференциите (б.р. - изравнено най-голямо поражение за български тим в евротурнирите след Оксер - Локо Пд 7:1 през 1992 г.) треньори и директори в Разград депозираха писмено желание да бъдат освободени от постовете си пред собствениците братята Кирил и Георги Домусчиеви.

Да си тръгнат от клуба по собствената воля след фиаското в Дания пожелаха изпълнителният директор Ангел Петричев, техническият Козмин Моци, Георги Караманджуков - спортен шеф, както и треньорът Ивайло Петев и целият му екип.

Бивш играч на Лудогорец ще продължи кариерата си в румънски гранд

Бивш играч на Лудогорец ще продължи кариерата си в румънски гранд

Дорин Ротариу подсили ФКСБ

Желанието им обаче няма да бъде удовлетворено и всички властимащи в Разград ще останат на работа.

"Най-редното нещо беше да подадем оставка. Това е въпрос на морал. Повече нищо не мога да кажа. Няма да разкрия дали съм говорил с някого от ръководството", каза наставникът на разградчани след убедителния успех с 4:0 над Пирин в неделя.

Оставането на Ангел Петричев и Георги Караманджуков бе сигурно, защото двамата са с водеща роля в клуба. Столът на Петев обаче на няколко пъти се разклащаше заради слаби изяви на тима както в родното първенство, така и на континенталната сцена. Сега той получава последен шанс да стабилизира отбора. В първия кръг след подновяването на първенството на разградчани им предстои гостуване на Арда. Двубоят в Кърджали е на 22 октомври, неделя, от 19:00 часа, пише "Тема Спорт".

Бърнард Текпетей се снима с известен сънародник

Бърнард Текпетей се снима с известен сънародник

Играчът на Лудогорец се срещна с Майкъл Есиен