Наставникът на Лудогорец - Димитър Димитров - Херо даде официалната си пресконференция преди утрешната битка с литовския Судува.

"Надявам се, че това спокойствие тук, в Литва, няма да ни изиграе лоша шега. Опитах се да настроя подобаващо футболистите във времето между двата мача. Не смятам, че съперникът е слаб отбор, напротив. Показа го ясно с представянето си до момента в предварителните кръгове. Мачът в никакъв случай не е решен. Резултатът е много коварен и трябва да бъдем много внимателни", заяви Херо по време на официалната си пресконференция.

"Опитваме се в някои нюанси на играта, в начините на изнасяне на топката да направим някои промени. Нужно е време обаче, за да се случи това, защото тренираме едни неща, но след това, когато излезем на терена, се забравят. Може би има известна лека крачка напред, но сме далеч от истината. Когато се класираме в групите на Лига Европа, тогава вече ще видим на какво ниво сме и какво точно трябва да променим", каза още наследникът на Георги Дерменджиев.

"Далеч по-лесно се работи, когато имаш налични много класни футболисти. Разбира се, риск да сгрешиш винаги съществува. Никой обаче не е застрахован от грешки. Не бих желал да коментирам предварително кой ще замести Марселиньо, за да не давам жокери на противника. Ще кажа само, че сме готови. В тази връзка имахме няколко тактически тренировки. Взех Марселиньо, Моци и Горалски с нас, за да са по-близо до отбора и за да сплотим по-лесно колектива", завърши Херо.

Алгис Янкаускас: Ще играем за положителен резултат срещу Лудогорец

Капитанът на Судува: Няма да се изложим срещу Лудогорец

"Работихме здраво и вярвам, че ще успеем"