Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев има сериозни проблеми за реванша с Олимпия (Любляна). Ясно е, че таранът Квадво Дуа е аут за сблъсъка на стадион "Стожице". Швейцарецът получи травма в глезена по време на двубоя в Разград. В отсъствието на Дуа, нападението ще бъде водено от Матиас Тисера. Аржентинецът е единственият чист централен нападател в състава. Като такива могат да бъдат преквалифицирани Кирил Десподов и Спас Делев - прави го Младен Кръстаич в националния отбор, но едва ли Петев ще прибегне до такъв ход.

Анте Шимунджа: Лудогорец загуби качеството си

Анте Шимунджа: Лудогорец загуби качеството си

"От моята гледна точка, първата среща в Разград не беше изненадваща"

Голямата дилема пред наставника на орлите е на кой да повери организирането на нападенията. От началото на кампанията той върти бразилеца Нонато и Доминик Янков. Последният вече има 3 гола на сметката си от началото на кампанията. И най-вероятно отново той ще получи титулярно място, пише "Тема спорт". Зад Янков ще бъдат Гонсалвеш и Якуб Пьотровски.

На вратата ще е Серджио Падт, а в отбрана ще действат Русо, Пластун и Хайстер. Има въпросителна и около поста десен бек, където вече напълно готов за игра е новопривлеченият испанец Сон. Другият вариант е Аслак фон Витри.

Олимпия (Любляна) - Лудогорец 2:1, развоят минута по минута
на живо

Олимпия (Любляна) - Лудогорец 2:1, развоят минута по минута

Реваншът срещу Олимпия е тази вечер от 21:00 часа