Старши- треньорът на Лудогоре- Георги Дерменджиев коментира пред колегите от sportonline.bg поредния цикъл от мачове в „А" група и Шампионска лига.

Този път тимът от Разград домакинства на новака Хасково и ще иска да си връща за изненадващата загуба като гост в първия мач от първенството. След това идва срещата с Базел.

„Не мога да коментирам решението на Любо Пенев защо не е пуснал в мача с Норвегия на вратата Владислав Стоянов. Само мога да кажа, че Владо е много силен вратар", бяха първите думи на треньора на Лудогорец.

„Срещу Хасково за нас са важни трите точки. Няма да търсим отмъщение за загубата на техен терен. Ще играем освободено. След като изгубихме достатъчно точки в първенството, не може да си позволим лукса да губим нови. Особено на наш терен", убеден е Дерменджиев.

„За Базел ще мислим след мача с Хасково, защото вече имаме шампионатни уроци от това, че прескачахме нагласи за двубои от „А" група заради Шампионска лига. Докато не мине срещата с Хасково думата Базел не се споменава", обяснява Дерменджиев.