Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори след успеха с 4:0 срещу Локомотив Пловдив за Купата на България.

"Аз съм доволен от мача и играта, която сътвориха момчетата. Освен тези 4 гола, ние имахме и още възможности. Може би на полувремето още трябваше да водим с голям резултат. На нас ни остават 2 мача и мисля, че отборът влиза във форма", сподели той.

Toмаш се ядоса: Много неща ме напъват да кажа, вече става прекалено

Toмаш се ядоса: Много неща ме напъват да кажа, вече става прекалено

Ето какво каза

"В Лудогорец има много добри играчи, може да се ротират, но тук става въпрос за компактност между тях. Това е съставът, който в момента най-добре играе. Всички други футболисти, които влизат също са много добри, видяхте, че смените, които направихме, те си вкараха и голове", каза още наставникът на "орлите".

"Футболистите трябва да се чувстват сигурни, трябва да им се дава възможност. Мисля, че това го има и те са доволни. Дано не пропускаме в другите два мача толкова положения. Важното е, че сме ги създали тези положения", заяви Дерменджиев.

След това той коментира и претенциите на Александър Томаш към съдиите: "Претенции към съдиите ли? Вие знаете, че аз никога не ги коментирам. Мисля, че се справиха перфектно. Не мисля, че трябва Томаш да се оправдава с тях".

Лудогорец победи Локомотив (Пловдив) с 4:0 в мач за Купата на България

Лудогорец смля бездушен Локомотив (Пловдив) и се класира на четвъртфинал за Купата на България

Ето подробности

"Нека има публика, това е много добре за футбола в България. Ние отиваме да играем футбол и нека по-добрият победи. Това е един тест, аз пак казвам, отиваме, за да играем футбол. Искаме да зарадваме всички хора, които ще бъдат на трибуните", сподели още треньорът.

Георги Дерменджиев говори и за слуховете, че Лудогорец ще иска отлагане на мача с ЦСКА: "Аз го чувам от вас, няма такова нещо. Ние се готвим и то много добре. Нека бъдат сигурни феновете, че мач ще има"